Preview Mode Links will not work in preview mode

Monsterboxen

Dec 4, 2020

Tjena alla Monsterdiggare!

Advent är mörker och kyla. Vi är ännu en gång framme vid den månad som lackar mot jul. Men allas jular ser inte riktigt likadana ut, även om mallen är satt. Vi skriver ju våra egna julsagor även om Charles Dickens var ”först”.

Idag får vi två noveller berättade för oss om...


Nov 13, 2020

Tjena Alla Monsterdiggare

Så är jag äntligen tillbaka! Nu när mörkret sluter sig om oss, på flera sätt, är det viktigt att behålla sitt barnasinne!

Det ska vi göra i två noveller från författarna Johannes Pinter och Mattias Lönnebo. Bådas noveller kretsar kring en leksak som inte riktigt är det den borde...


Aug 6, 2020

Tjena Alla Monsterdiggare

Säsongsavslutning, kamrater! Efter dagens avsnitt lägger jag boxen i malpåse ett litet tag. Men var inte ledsna. En monsterbox måste alltid öppnas för eller senare.

Apropå malpåse, idag dyker vi ned i Malmannen, The Mothman, och hens underbara värld. Riktigt coolt!

Och inte bara det....


Jul 3, 2020

Tjena Alla Monsterdiggare

Semester! Så skönt, eller hur? Bara att luta sig tillbaka i hängmattan och trycka på play. Nu är ordningen återställd! Och ett långt avsnitt blev det. Vi pratar löst om Jack the Ripper! Jag avslöjar att jag gillar Outlander (och annan romantik också för den delen)

Men framförallt...


Jun 18, 2020

Tjena alla Monsterdiggare!

Ja, jag vet! Och här kommer en förklaring, eller snarare en liten ursäkt över att jag slarvat med avsnitten. Men jag försöker kompensera något med en kort reflektion av världsläget och vår framtid i Peter Westbergs korta postapokalyptiska Miriam. Läskig på ett mycket påtagligt...