Preview Mode Links will not work in preview mode

Monsterboxen

Dec 20, 2022

Tjena Alla Monsterdiggare...

Detta är ingen "Julspecial". Jag repeterar, detta är ingen "Julspecial"! Men för det önskar jag naturligtvis en God Jul till er alla! En God Jul och ett Gott Nytt År.

Vi avslutar säsong 4 med ett litet test. Ett Test som innefattar två kortare noveller. En från Alvin Andersson, och...


Dec 1, 2022

Tjena alla Monsterdiggare!

Clowner mina vänner… älskar ni dem… eller… hatar ni dem? En fråga som klyver mänskligheten. Man får tycka vad man vill, när man undviker whamageddon eller skiter fullständigt i Last Christmas. Oavsett, så får vi höra Malin Bredenberg i månadens avsnitt.

Vilken är din...


Nov 3, 2022

Tjena alla Monsterdiggare!

Vem, eller vad inspirerar er? Vem är just din musa? Vad tar du till när skrivkrampen sitter för hårt fastkilad mellan dig och din kreativitet?

I Nora Hultmans, På glänt, får vi veta hur det gick till uppe i en stuga när ”Debutanten från ingenstans” skulle följa upp...


Oct 27, 2022

Tjena Alla Monsterdiggare!

Halloween nalkas. I år kräver boxen att bli öppnad. Då ska… Då KAN inte jag som dess väktare stå i vägen. Med en för årstiden anakronistisk historia signerad Rikard Slapak, ur hans SZ publikation Nattskräck, firar vi in helgerna som hedrar våra döda.

Se det som en bonus,...


Oct 6, 2022

Tjena alla Monsterdiggare!

Idag ska vi utforska, kamrater. Nyfikenheten som väcktes i och med ”Skräcken i Berlin” dyker vi ner i idag. Vi utforskar ett Laboratorium i Venezuela, och stiger ner i en av Dalarnas gruvor på anmodan av Jenny Classon (Fd Eriksson) (@bokmums på instagram).

Vi får tips på några av...