Preview Mode Links will not work in preview mode

Monsterboxen


Dec 6, 2019

Tjena alla Monsterdiggare!

Midvinternattens köld är hård… ibland. Och tankarna är omöjliga att hålla från den annalkande julen, vare sig man vill eller inte. Särskilt när man, till varje pris, försöker undkomma den hårda Whamageddon!

Mash-ups, kamrater. Skitkul eller störtlöjligt? Ja alla av er kanske inte lever ert liv i svart och vitt, och tycker ett ”de är okej” funkar? Vi ska, i alla fall, doppa tårna i mash-up:en andra världskriget möter zombier! Det blir filmtips och (skön)sång, och en novell som inte går av för hackor.

I Peter Westbergs novell, Maginot, får vi uppleva vad som hände någonstans i ett fort på maginotlinjen. Peter har varit verksam under året. Han romandebuterade med Europa Pandemus och blev antagen i nästan en miljard antologier. Han har besökt ett flertal poddar och är en allmänt genomsympatisk kille. I Maginot har jag också löpt linan ut och tagit hjälp av vänner och kollegor i dramatiseringen och skapat något som endast kan liknas vid radioteater.

Välkomna till Monsterboxen! En podcast som tar dig in bland monster och spöken, myter och legender. När du öppnar på locket, vet du aldrig vad som kan trilla ut. Följ med mig, Emil Eriksson, in bland väsen och sägner, skräck och stämning i en mysryslig röra. Monsterboxen, som ett barnprogram, fast för vuxna!

Tjena!

Medverkande: Benny Kalén, Jonathan Lundqvist, Erik Ekblad, Mattias Edborg, Mårten Gustafsson, Rikard Lang, Peter Westberg, Alvin Andersson och Zack Andersson.
Music from https://filmmusic.io

"The Descent" by Kevin MacLeod (https://incompetech.com)

License: CC BY (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)

 

Music from https://filmmusic.io

"Dark Times" by Kevin MacLeod (https://incompetech.com)

License: CC BY (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)

 

Music from https://filmmusic.io

"Unseen Horrors" by Kevin MacLeod (https://incompetech.com)

License: CC BY (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)